AFLAȚI CUM NE PUTEȚI AJUTA!

/AFLAȚI CUM NE PUTEȚI AJUTA!
AFLAȚI CUM NE PUTEȚI AJUTA! 2023-02-14T17:11:09+02:00


Va mulțumim pentru sprijin !

Descărcați și printați fișierul PDF de pe paginile noastre de internet –

www.initiativasociala.ro, www.viitorulilfovean.ro, www.timpromanesc.ro  www.promptmedia.ro

1. Completați formularul cu datele noastre
Asociația CENTRUL ROMÂN PENTRU INIȚIATIVĂ SOCIALĂ
Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit 26181156
Denumire entitate nonprofit Asociația CENTRUL ROMÂN PENTRU
INIȚIATIVĂ SOCIALĂ Cont bancar RO82_RNCB_0076_1130_8853_0001
2. Completați formularul cu datele Dvs, adăugați CNP-ul, semnați formularul și apoi îl depuneți sau îl trimiteți prin curier sau poștă, cu scrisoare recomandată, către unitatea ANAF de care aparțineți.

Opțional

Dacă Dvs. nu puteți redirecționa impozitul sau vreți să dați o mână de ajutor în plus, descărcați formularul de pe paginile noastre, printați-l în mai multe exemplare și transmiteți-l colegilor, prietenilor și familiei și încurajați-i să redirecționeze.
Ce reprezintă formularul numărul 230?
Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual sau pentru o perioadă de până la doi ani către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului, ci va fi direcționată către contul Asociației CENTRUL ROMÂN PENTRU INIȚIATIVĂ SOCIALĂ.
Distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.
De ce este important?
Este important pentru că este dreptul Dvs. de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și vă oferă posibilitatea de a ne susține. ONG-urile se bazează pe ajutorul comunității și au nevoie de fiecare contribuție pentru ca să poată continua.


Descăcați formularul